Uw verblijf

Hoe verloopt uw dag in ons woonzorgcentrum?

  • Vanaf 08u00: ontbijt op de kamer
  • Vanaf 10u30: animatie en activiteiten (deelname vrij)
  • Vanaf 12u00: middagmaal in het restaurant (warme maaltijd)
  • Vanaf 14u00: koffie
  • Vanaf 14u00: animatie en activiteiten (deelname vrij)
  • Vanaf 17u00: avondmaal in het restaurant (boterhammen met koude of warme schotel)
  • Bedtijd volgens eigen wens

Team

Een team van gekwalificeerd verplegend en verzorgend personeel staat dagelijks in voor al uw zorgen. ’s Morgens worden onze bewoners geholpen bij het wassen en kleden. Daarna wordt het ontbijt op de kamer genomen. Ook hiervoor staat ons personeel ter uwe beschikking om u te helpen indien nodig. In de voormiddag, na de ochtendzorg, wordt de kamer gepoetst en opgeruimd, het bed opgemaakt en de lakens verschoond.

Activiteiten

De eerste activiteiten worden vanaf 10u30 georganiseerd. Deze worden vrijblijvend aan u voorgesteld. U bent niet verplicht hieraan deel te nemen. De activiteiten variëren van bewegings-, culinaire en geheugenactiviteiten. Ons animatieteam zorgt ervoor dat u op geregelde tijdstippen weer aan het knutselen of lezen gaat. Geregeld komen zangers, muziek- en toneelgroepen op en soms worden uitstapjes met onze bewoners georganiseerd. Maandelijks vindt het grote verjaardagsfeest plaats waarop de jarigen van elke maand in de bloemetjes worden gezet.

Lunch

’s Middags is er de lunch, waarbij alle bewoners samenkomen in het restaurant. Deze maaltijd bestaat uit een soep, een warme dagschotel en een dessert. Kwaliteitsvolle maaltijden worden dagelijks bereid door onze eigen keukenploeg. Dieetmaaltijden op doktersvoorschrift kunnen eveneens worden klaargemaakt. Tafelbier, limonade en water staan ter uwer beschikking tijdens de maaltijd. Na het middagmaal kan u even rusten en doen waar u zin in heeft. De namiddagactiviteiten starten vanaf 14u.

Avondmaal

Vanaf 17u00 wordt het avondmaal geserveerd. Ook hier wordt zoveel mogelijk getracht om de bewoners samen rond de tafel te krijgen. Bij elke maaltijd wordt de medicatie die u nodig heeft en werd voorgeschreven door uw huisarts, toegediend.

Huisarts

Uw huisarts kan u vrij kiezen en kan in samenspraak met ons multidisciplinair team uw gezondheidstoestand blijven volgen. Onze instelling beschikt over een coördinerende arts die op vaste tijdstippen aanwezig is. Verder is onze coördinerende huisarts eveneens beschikbaar na afspraak.

Kapsalon

Onze instelling beschikt over een eigen kapsalon. Een bezoek aan de kapper is mogelijk op afspraak.

Pedicure

Een pedicure is maandelijks aanwezig en raadpleegbaar na afspraak.

Bar

In onze bar of op ons gezellig tuinterras kan u in de namiddag samen met familie/bezoekers een drankje nuttigen.

Bezoekuren

De bezoekuren zijn van 11u tot 20u. Mogen wij u vragen deze bezoekuren te respecteren. Wij danken u voor uw begrip.